Indvielse af Auriga observatoriet

Peter Kudsk inviterede den 2. april 2017 til observatorie-indvielse på Ørnstrupvej i Horsens. Peter bød velkommen hvorefter formanden foretog den officielle indvielse af Peters nye observatorium –

Observatoriet blev navngivet AURIGA OBSERVATORIET. AURIGA er jo stjernebilledet KUSKEN!!!
Formanden Jan Hougaard holdt en lille tale, hvor han blandt andet kom ind på det problem der gælder for alle observatorier – NEMLIG FLUER – han overdrog herunder til Peter 4 stykker papir med hver sin astronomi relaterede ”flue” af Storm P.

Jan sluttede indvielsen af med at byde på et glas medbragt champagne, således at vi kunne indvi det meget flotte ”Skye Shed” observatorium med en behørig skål.

Efterfølgende gennemgik Peter (med berettiget stolthed) sit observatorium og viste os hvad det kunne præstere. Det er meget imponerende hvad Peter har lavet og arbejdet er udført med en enestående præcision og en fantastisk finish.

Arrangementet sluttede med indtagelse af diverse drikke, øl – vin – sodavand samt chips og en god lang astronomisk snak. Ca. ved 18:30 tiden kørte vi alle sammen ud til Skovgården i Egebjerg til aftenens foreningsmøde

Vi ønsker Peter mange gode timer i sit nye mini Mount Palomar observatorium i femtiden!