050508_sommer

Sommerudflugt 8. maj 2005

Udflugten var tilrettelagt for hele familien og fandt sted på en kølig forårsdag, hvor regnbyger og lidt sol afløste hinanden, suppleret af en kraftig blæst.

Hanne og Peter Schrøder sørgede for en god, fælles start på dagen ved klokken 8:30 at servere morgenkaffe for alle 17 deltagere i deres hjem i Tvingstrup.

Klokken 11 nåede vi frem til Orion planetariet, hvor Bjørk Jensen fra Syd og Sønderjyllands Amatørastronomer beredvilligt viste det lille observatorium ved siden af planetariet frem. Med mellemrum dukkede solen op i projektion på observatoriets væg.

Klokken 12 gik vi ind i planetariet og så forestillingen Kometer – fra Is til Ild. Forinden havde vi grundigt studeret udstillingen i planetariets foyer .

Fra planetariet kørte vi den korte tur til Jels Hotel, hvor frokosten blev indtaget.

Herefter fortsatte vi til det sidste programpunkt, nemlig Geografisk Have i Kolding. Foråret stod på spring i denne store park – så det var en god naturoplevelse at spadsere rundt mellem de mange fremmede gevækster. Netop denne dag var der i parken tillige en udstilling af Lotus-biler.

Alt i alt en særdeles vellykket dag!

Klik på et billede nedenfor for at se det i stor størrelse og evt. starte et diasshow.

Tekst og billeder: Knud Erik Sørensen